نرم افزار مایکروسافت Crm داینامیک

بکارگیری سیستم‌­های مدیریت ارتباط با مشتری در سازمان ها نشان از اهمیت روز افزون نقش مشتریان در موفقیت و عدم موفقیت سازمان‌­ها دارد. سازمان ها در جهت شناسایی و جذب مشتریان، فروش و ارائه‌ی محصولات و خدمات خود در تلاش هستند تا با بکارگیری سیستم‌­های مدیریتی مناسب و یکپارچه­، مدیریت اثربخش این حوزه حیاتی از فعالیت­‌های سازمان را محقق سازند در واقع می توان گفت که انعطاف پذیری این نرم افزار فوق العاده زیاد و منحصر به فرد است.

 

 

درباره نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک

 

 

درباره نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک

 

نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک (Microsoft Dynamics CRM) که بر پایه ASP.NET تولید شده است قابلیت­‌های منحصر به فردی دارد که به واسطه ی این قابلیت ها این امکان را برای سازمان‌­ها فراهم می‌­کند تا تمامی امور مشتریان خود را به صورت کاملا یکپارچه مدیریت کند. در قدرت و کیفیت Microsoft CRM تردیدی وجود ندارد و پیاده سازی آن به کمک پارتنرهای خود مایکروسافت می تواند به سازمان ها در حل چالش های مدیریت ارتباط با مشتریانشان کمک کند چراکه آن ها هم توان برنامه نویسی و هم دانش فرایندی CRM را دارند. مایکروسافت اولین نسخه نرم افزار CRM خود را در ژانویه 2003 به بازار ارائه نمود و اکنون آخرین نسخه ارائه شده نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک (Microsoft Dynamics CRM 2016) نام دارد. اما تنوع نرم افزارهای CRM موجود در دنیا بسیار بالا است و شرکت‌های نرم افزاری زیادی اقدام به ارائه نرم افزار CRM نموده‌اند.

 

ماژول نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک (Microsoft Dynamics CRM) 

 

  1. فروش
  2. بازاریابی
  3. خدمات

 

نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک (Microsoft Dynamics CRM ) یکی از بهترین نرم افزارهایی است که که این امکان را ایجاد می کند تا بتوانید ماژول­‌ها، موجودیت­‌ها، فرم‌­ها، فیلدها، گردش کارها و ... را مطابق با نیاز سازمان­ توسعه دهید و هم چنین از طریق اتوماسیون فرایندهای بازاریابی، فروش و خدمات به کاهش هزینه‌ها و افزایش سودآوری سازمان کمک نموده و با بهبود تجربه مشتری، موجب افزایش رضایت و وفاداری مشتریان می شود.

 

چرا نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک

 

همانطور که گفتیم این نرم افزار از قابلیت های منحصر به فردی برخوردار است که به واسطه ی آن می توان نوآوری های بسیاری در فروش ایجاد کرد و هم چنین می توان در انواع کسب و کارها از این نرم افزار استفاده نمود. در واقع توانایی این سیستم در توسعه امکاناتش در بخش های مختلف از ویژگی های  برتر آن است. که با استفاده از آن می توان بدون نیاز به نرم افزارهای دیگر امکانات بیشتری را بهره برداری کرد.

 

کاربردهای نرم افزار CRM مایکروسافت

 

بسته به نوع و حوزه فعالیت سازمان نرم افزار CRM مایکروسافت کاربرد های متفاوتی دارد ولی در کل 6 کاربرد عمومی دارد که به آن ها می پردازیم:

 

کاربرد عمومی نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک

 

  1. مدیریت فعالیت ها
  2. مدیریت خدمات
  3. مدریت فروش
  4. مدیریت فرآیندها
  5. مدیریت بازاریابی
  6. ایجاد بانک اطلاعاتی مشتریان

 

 

  1. مدیریت فعالیت ها

 

یکی از کاربردهای نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک مدیریت فعالیت ها است که به ثبت، ارجاع و مدیریت فعالیت‌های کارکنان شامل وظایف، تماس‌های تلفنی، نامه‌ها، فکس‌ها، جلسات و … می پردازد که همین کار مزایای برای سازمان دارد.

 

  1. مدیریت خدمات

 

این نرم افزار با ارائه امکاناتی همچون مدیریت قراردادها و موارد خدماتی مشتریان و امکان زمان‌بندی خدمات و ایجاد پایگاه دانش، توانسته کمک زیادی به بهبود کیفیت خدمات پس از فروش در سازمان بکند و تجربه مشتریان در هنگام نیاز به خدمات پشتیبانی را بهبود می‌بخشد. 

 

  1. مدیریت فروش

 

نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک با مدیریت کردن فرآیندهای فروش از نخستین تماس مشتری جدید تا تبدیل نمودن او به مشتری بالفعل، کمک فراوانی به موفقیت فروش در سازمان می کند. امکانات بخش فروش نرم افزار CRM مایکروسافت شامل مدیریت شرکت‌ها، اشخاص، لیدها، فرصت‌ها، محصولات، پیشنهادات قیمت، سفارشات وصورتحساب‌ها می باشد .

 

  1. مدیریت فرآیندها

 

این نرم افزار امکان اتوماسیون فرآیندهای کسب و کار را فراهم نموده که به واسطه آن می‌توان فرآیندهای سازمانی مختلف مانند فرآیندهای فروش و خدمات را تعریف و مدیریت نمود.

 

  1. مدیریت بازاریابی

 

این نرم افزار با اتوماسیون بازاریابی و امکان برنامه ریزی و مدیریت کمپین‌ها، کارایی و اثربخشی فرایندهای بازاریابی را می تواند بهبود  ببخشد. 

 

  1. ایجاد بانک اطلاعاتی مشتریان

 

در واقع یکی از اهداف اولیه نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک شناخت مشتریان به صورت یکپارچه و سازمانی است که در ابتدای کار اطلاعات مشتریان از منابع اطلاعاتی مختلف گردآوری و تصحیح شده و برای هر مشتری یک پروفایل یا پرونده اختصاصی تشکیل می‌گردد. این پرونده در برگیرنده مواردی از قبیل اطلاعات تماس، سوابق فعالیت‌ها، سوابق پیش فاکتورها و صورتحساب‌های صادره و هر گونه اطلاعات دیگری که برای ما اهمیت داشته باشد، خواهد بود.

 

 

ویژگی های نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک

 

 

ویژگی های نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک (Microsoft Dynamics CRM) 

 

  • قابلیت یکپارچگی با ورد و اکسل

 

  • قابلیت اضافه نمودن کد به نرم افزار

 

  • قابلیت استفاده به صورت ابری و محلی

 

  • قابلیت یکپارچگی با تلگرام، ایمیل، فاکس، پیام صوتی،پیامک

 

  • قابلیت اتصال به نرم افزارهای دیگر از طریق وب سرویس

 

  • قابلیت توسعه از طریق سفارشی سازی

 

  • تحت وب بودن

 

  • دارا بودن پایگاه داده

 

  • دارا بودن افزونه اوتلوک

 

  • رابط کاربری ریسپانسیو

 

  • عدم کند شدن با افزایش اطلاعات

 

  • دارا بودن اپلیکیشن موبایل اندروید، ویندوز فون و IOS

 

  • مجهز بودن به موتور گردش کار

 

  • دارا بودن داشبوردهای مدیریتی و گزارش ساز

 

  • امکان بخش بندی مشتریان بر اساس معیارهای مختلف

 

  • دارا بودن اپلیکیشن ویندوزی با قابلیت کار به صورت آفلاین

 

  • قابلیت کار در مرورگرهای مختلف مانند Edge، IE، Firefox، Chrome و Safari

 

  • قابلیت انعطاف

 

  • کم هزینه

 

  • قابلیت یادگیری و استفاده آسان

 

جمع بندی:

 

به طور کلی می توان گفت که نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک، راهکاری سریع، منعطف و کم هزینه برای مدیریت ارتباط با مشتریان است که به علت سادگی و شباهت محیط کاربری آن با سایر محصولات مایکروسافت، فرایند یادگیری و استفاده از آن برای کاربران به آسانی صورت می‌پذیرد. مایکروسافت CRM با نرم افزارهای آشنای دیگری مانند Excel و Outlook ارتباط برقرار نموده و بصورت یکپارچه فرایندهای کسب و کار شما را بهبود می‌بخشد. بنابراین یکی از موانع اصلی پیاده سازی هر نرم افزار جدید که عدم پذیرش کارکنان است، در مورد نرم افزار مایکروسافت CRM تقریبا وجود ندارد. هر سازمانی، ویژگی‌ها، محصولات و خدمات خاص خودش را دارد و به همین دلیل به نرم افزاری نیاز دارد که قابل انطباق با فرایندها و نیازهای ویژه سازمان باشند. نرم افزار مایکروسافت CRM به گونه‌ای بسیار منعطف و پویا طراحی شده که می توان در آن بدون نیاز به برنامه نویسی و صرف زمان زیاد، هر گونه تغییرات سفارشی را با استفاده از امکانات داخلی نرم افزار اعمال نمود.

از مزیت دیگر نرم افزار مایکروسافت  Crm داینامیک ، استفاده از تکنولوژی‌ها و زیر ساخت‌های نرم افزاری متعارفی مانند Windows Server، SQL Server و IIS است که به خوبی برای کارشناسان IT سازمان شناخته شده هستند.

 جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت بیزینس سافت ور مراجعه نمایید.

 

 

در مورد نرم افزار مایکروسافت CRM

 

Leave your comment