ارتباط کار آمد با مشتری از موارد مهم کار آفرینی هست. آسانترین روش برای رشد یک کسب و کار آن است که در قسمت بازاریابی پول تزریق کنید اما اگر همین کار برای موفقیت یک استارتآپ کافی بود، همه ما زیر آفتاب لم میدادیم و استراحت میکردیم. البته کارهای تبلیغاتی مؤثر هستند اما فقط به عنوان بخشی از یک تلاش بزرگتر برای ایجاد روابط کاری طولانیمدت به شمار میروند.
جالب است که دلیل اینکه بسیاری از کسبوکارها شکست میخورند، ارائه یک محصول نامناسب نیست بلکه دلیل آن ارتباطات نامناسب و غلط و ندانستن اهمیت ارتباط کار آمد با مشتری است. یک کمپین بازاریابی کارآمد باید واکنشی را از سوی مشتریان برانگیزد و این واکنش باید با یک مکالمه شروع شود. باید یک دلیل قانع کننده وجود داشته باشد تا مشتری به سراغ محصول یا خدمات شما بیاید و مزیتی دریافت کند.
اهمیت ارتباط کار آمد با مشتری
تکگوییهایی مانند « اما محصول من » ، در اصل موجب کاهش منابع کسبوکاری میشود که در حال حاضر چالشبرانگیز است. مانند بازی شطرنج، کارآفرین باید حرکتی انجام دهد، سپس از شنونده خود بخواهد تا او حرکتی کند. این موجب ایجاد یک مکالمه میشود که در نهایت به مزایای حل مسئله و کسب درآمد منجر خواهد شد.
از طریق تبلیغات، ایمیلها، پست، تماس، امتیاز، کمپینها و حتی بازدیدهای شخصی، ما میتوانیم یک رابطه خوب ایجاد کنیم که از آن تجارت برمیخیزد. یکی از متخصصان در این حوزه گفته است: « کسبوکار هنوز به طور فرد به فرد انجام میشود . » این گفته در خصوص حتی بزرگترین شرکتها نیز صدق میکند زیرا مشتری احساس میکند که یک فرد واقعی در جایی از روند خرید دخالت دارد.
یک کارآفرین موفق میتواند اول با یک گروه کوچک کار کند و علاقهای را در آنها به وجود آورد، بازار را آزمایش کند، یک پایگاه طرفداران ایجاد کند، پیشنمایشهای هیجانانگیزی را ارائه دهد و به آنها فرصت دهد تا احساس کنند بخشی از این روند هستند. با این روش میتوان به نتایج فوقالعادهای دست یافت. اما نکته مهم در تمام این مراحل آن است که کارآفرین باید به یک مکالمه کاری یکطرفه بسنده نکند. این مکالمه باید دوطرفه باشد و مشتریان نیز در آن سهمی داشته باشند.
موفقیت یعنی معامله و تبادل. اینجاست که ما به اهمیت ارتباط کار آمد با مشتری پی می بریم. یک استارتآپ موفق باید از همان ابتدا به تبادل اطلاعات، نظرات و پیشنهادهای بین خود و مشتریان خود فکر کند. در نتیجه ارتباطات درست میتوانند نقش بسزایی در موفقیت یک کسب و کار داشته باشند.
اتوماسیون
راه اندازی کسب و کارهای جدید نیازمند تجربه و تبحر فراوانی است. در واقع مدیران تجارت های کوچک برای دستیابی به اهداف تجارت خود باید از توانایی لازم برای مدیریت پروژه ها و مدیریت مشتریان برخورداری باشند. شاید مدیریت پروژه ها در ابتدای تجارت و بدون استفاده از سیستم های اتوماسیون اداری، وظیفه بسیار خطیری به شما بیاید.
از این گذشته استفاده از سیستم های اتوماسیون اداری کوچک در تجارت هایی که به تازگی راه اندازی شده اند، تاثیر بسزایی خواهد داشت. چرا که مدیریت پروژه در شرکت های نوپا نیازمند صرف هزینه و زمان بسیار زیادی است. اما با روی کار آمدن سیستم های اتوماسیون اداری رایگان دیگر نیازی به نگرانی وجود نخواهد داشت.
چرا که راه اندازی کسب و کارهای نوپا با استفاده از سیستم های اتوماسیون اداری تا حد زیادی از هزینه های جاری در تجارت ها کاسته است. از این گذشته این سیستم ها از اتلاف نیروی انسانی نیز جلوگیری خواهند کرد. به این ترتیب می توان گفت بکارگیری سیستم های اتوماسیون اداری کوچک در تجارت های کوچک نتایج بسیار بزرگی را به ارمغان آورده است. این تجارت ها با استفاده از سیستم های اتوماسیون اداری رایگان در تجارت خود توانسته اند، به نتایج بسیار درخشانی دست پیدا کنند.